מסטיק תימני בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/12/2011 | 23:14 | מאת: שר

האם מותר לקחת מסטיק תימני בתחילת ההריון ? יש לציין שעברתי הפלה בשבוע 9 ועוד הפלה בשבוע 19 של תאומים ולכן רב מסויים המליץ לי על המסטיק תימני... היום נודע לי שאני בהריון IVF , האם אני יכולה להמשיך ליטול את כמוסות המסטיק התימני ? שאלה נוספת יש לי בעיה גם בבלוטת התריס שבעקבות שינוי הכדורים אלטרוקסין שעשו ... הבלוטה לא מאוזנת בכלל.... פעם נמוך ופעם גבוה... בבדיקה היום התוצאה היתה 8 שזה גבוה... רציתי לדעת האם למסטיק התימני יש השפעה גם על תפקוד בלוטת התריס ?

שר שלום, למיטב ידיעתי המסטיק התימני עשוי לשפר את תפקוד בלוטת התריס אך אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא לחיזוק בלוטת התריס ולשיפר הפוריות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה