אורגנו פראי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/12/2011 | 22:54 | מאת: דנה

שלום רציתי לשאול לגביי כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר שהמליץ לי עליהם נטורופת עקב בעיות במערכת העיכול. אשמח לשמוע דעה נוספת. תודה.

דנה שלום רב, שמן האורגנו הפראי ידוע כבר שנים רבות בפעילותו האנטי-בקטריאלית והאנטי-ויראלית החזקה כמו גם במניעת דלקות כרוניות במערכת העיכול. הוא גם מסייע במצבים של אולקוס(כיב קיבה) וקנדידה במערכת העיכול. תוכלי לנסות את השמן אך חשוב לציין מספר אזהרות לגבי השימוש בשמן האורגנו הפראי והן: שמן אורגנו אינו מומלץ לנשים בהריון ולנשים מניקות. אם השימוש בשמן אורגנו נמשך תקופה ממושכת של מספר חודשים כפי שנדרש בחלק מהמקרים, מומלץ לצרוך פורמולת חיידקים פרוביוטיים איכותית. בזמן נטילת תוסף ברזל, מומלץ לצרוך שמן אורגנו כשעתיים לפני או אחרי נטילת הברזל. במצבים של נטילת מדלל דם מסוג "קומדין" ו/או אספירין יש להיוועץ עם הרופא המטפל לפני לקיחת שמן אורגנו. שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה