תרופת הרגעה לפני סקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/11/2011 | 08:39 | מאת: גיא

לפני סקס אני קצת לחוץ. ניסיתי לקחת אסיול 5 מ"ג ו/או טיפות רסקיו רמדי. ולא עזר לי במיוחד. מהן התרופות להרגעה שאפשר לקחת לפני סקס ושלא יפגעו בתיפקוד המיני? תודה

גיא שלום, ככל הנראה יש צורך בחיזוק מערכת העצבים והאנרגיה המינית כך שאני ממליץ לך על יעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לבעיות אלו ולתאים לך תזונה ייחודית וצמחי מרפא המחזקים את מערכת העצבים ומונעים מתח וסטרס כמו גם לחיזוק הליבידו האנרגיה המינית בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה