פרוביוטיק פמינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/10/2011 | 22:55 | מאת: מירי

שלום רב , רכשתי את המוצר מאחר ואני סובל מזה מס' חודשים מתופעת גרד באיבר המין וקצת ריח לא נעים , לא אובחנה אצלי דלקת כלשהי אז החלטתי לאכוש את המוצר הנ"ל (כמוסות להחדרה לנרתיק אני לאחר יומיים של שימוש , יש הגברה של הפרשות שזה מצויין כתופעה רגילה בעלון אך יש גם תחושה מוזרה בבטן . קראתי באינטרנט על בחורה שסיפרה שלאחר השימוש חלו אצלה דימומים וזה ממש הבהיל אותי . האם אכן יש תופעות לוואי מסוכנות למוצר הזה? האם הוא זה שגורם לי לתחושה המוזרה בבטן? כדאי להפסיק? בתודה מראש...

מירי שלום, לא ידוע לי על תופעות לוואי כגון אלו אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה