הודגם שבר ניתוק בבסיס MT1 (שבר בבסיס הבוהן)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/09/2011 | 08:54 | מאת: אלדד

שלום רב, לפני כשבוע עברתי תאונת דרכים עם הקטנוע שנפל על רגלי הימנית. בעקבות התאונה הגעתי למיון ובצילום שנערך לכף הרגל "הודגם שבר ניתוק בבסיס של MT 1." (מסרק 1 בוהן רגל ימין) כיום, כ 5 ימים לאחר התאונה, אני מצליח ללכת על הרגל הכואבת וחש מעט כאב. עד לפני התאונה, הייתי בעיצומן של הכנות למרתון טבריה. אבקש לשאול מס' שאלות ברשותך : 1. האם מומלץ לקחת כדורי סידן או להרבות במוצרי חלב להחלמה מהירה יותר ? 2.אילו תרופות מומלצות כדי לזרז החלמה ולחזרה לריצה ?

אלדד שלום, כדורי הסידן אכן יכולים לסייע לך בחיזוק העצמות אך תהליך זה הוא ארוך ודורש אורך רוח כך שבכל מקרה יש להתאזר בסבלנות עד להחלמה המהירה. לחיזוק הפרקים והעצמות אני ממליץ לך לקחת כדורי מומיו, הידועים ביכולתם לאחות עצמות ולטפל בשברים וכאבי פרקים בצורה מהירה ויעליה. יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, שבוע טוב וחג סוכות שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה