מי מלח 5%

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/09/2011 | 16:09 | מאת: יעל

שלום לפני שנתיים עשיתי ניתוח לייזר PRK להסרת משקפיים. אני סובלת מיובש קיצוני בעיניים. קבלתי להשתמש בהולוקומוד דמעות ללא חומר משמר. הרופא המליץ לי לטפטף גם בלילה תמיסת מי מלח 5% הבנתי שהטיפות יכולות להקל במצב של נפיחות בקרנית. הבעייה היא שבית המרקחת היחיד שמכין לי את מי המלח נמצא רחוק מאד מביתי. בקופה אין להשיג והם עולים יקר מאד. כיצד אוכל לערבב מי מלח בריכוז של בערך 5%? דבר נוסף האם תוכל להמליץ על טיפות הומאופטיות שיכולות לעזור לעין יבשה ? תודה

יעל שלום רב, לא הייתי ממליץ לך לנסות לרקוח טיפות לעיניים בעצמך, כיוון שיש חשיבות רבה לכך שהטיפות לעיניים יהיו סטריליות(בכדי למנוע זיהומים ורגישות) ושה-PH שלהן יהיה תואם לזה של העין בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות. לגבי טיפות הומיאופטיות, הייתי ממליץ לך לטפטף טיפות הומיאופטיות הנקראות OCULOHEEL, יש לשים טיפה אחת או שתיים פעמיים ביום, הן מצוינות נגד רגישות ואלרגיה בעיניים, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה