DLPA ומשכחי כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2011 | 20:46 | מאת: קרן

שלום, אני מבקשת לדעת אם מותר לקחת במקביל DLPA ומשכחי כאבים, בפרט םרוקסול פורטה.

קרן שלום רב, ה-DLPA זו חומצת אמינו(פניל-אלנין), שהיא הבסיס למגוון רחב של חלבונים המיוצרים בגופנו. פנילאלנין הופכת לטירוזין שבהמשך הופכת ל ל-דופה, נוראדרנלין ואדרנלין, שחוסר בהם יכול לגרום למצבי עייפות וחוסר אנרגיה וחיוניות. פנילאלנין גם הופכת בגוף לחומר הנקרא פנילאתילאמין, חומר אשר נמצא באופן טבעי במוח ותורם לשיפור מצב הרוח. למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת משככי כאבים עם חומצת אמינו זו, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה