שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/08/2011 | 08:05 | מאת: קטיה

ברצוני להבין אחת ולתמיד-אני עוברת משהו קצת קשה מבחינה מנטלית ואנני יכולה לאכול וזה קשור למצבים נפשיים לא טובים.אני חשה שהגוף שלי ממש מלא בגלל כעסים ולכן הוא דוחה אוכל רגיל. מטפלת כלשהי המליצה לי לאכול דברים עדינים מה שהגוף יכול לעכל .אני מחפשת אבקה המכילה את כל אבות המזון ממש -ולא כתוסף אלא כתחליף. ברצוני לדעת האם האבקות של הרבלייף עונות לדרישה זו?לא מצאתי באתרים אבקות אחרות נא תשובת

קטיה שלום רב, מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה לדעת בוודאות מה המקור לסימפטומים שאתה חשה ולהתאים לך תזונה ייחודית וצמחי מרפא המחזקים גם את מערכת העצבים וגם את האנרגיה הכללית בגוף בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. חשוב לבדוק אילו מזונות מתאימים לך לפי המבנה האירידיולוגי ולהתאים לך את צמחי המרפא שיחזקו אותך מבחינה פישית ונפשית ללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה