לופוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/05/2011 | 08:07 | מאת: טל

1. כיצד ניתן לעזור בנטיה לקרישיות יתר של הדם - כעת ללא לקיחת תרופות. 2. כיצד ניתן לעזור במחלת לופוס תודה

טל שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים, ניתן בהחלט לסייע ב-2 המצבים על ידי הרפואה האלטרנטיבית וללא תופעות לוואי. ראשית כל, לופוס הינה מחלה אוטואימונית. מחלה אוטואימונית משמעה שמערכת החיסון תוקפת את הגוף שאמורה להגן עליו. הפתרון האלטרנטיבי הוא שינוי אורך החיים בשילוב צמחי מרפא. לופוס היא מחלה אוטואימונית, אשר ניתן להשתלט עליה באמצעות שינויים תזונתיים: - שינוי מאזן הפרוסטגלנדינים בגוף ע"י הורדת כל השומן מהחי - הורדת כל האלרגנים מהמזון (ההנחיות התזונתיות משתנות מאדם לאדם ודורשות אבחון אינדיבידואלי). אפשרי תיגבור של צמחי מרפא ותוספי מזון אנטי-אלרגניים כגון שמן דגים (שוב לשינוי מאזן הפרוסטגלנדינים), קוורציטין וכו' בהתאם למקרה. ישנם גם צמחי מרפא אנטי-דלקתיים ואנטי-אלרגניים מתאימים, אשר אם משתמשים בהם - יש להתאים אותם לך באופן אישי. טיפול כזה יביא לתוצאות תוך תקופה של חודש עד 3-4 חודשים (תלוי בחומרת המצב ובהיענות המטופל לטיפול), כלומר זה לא מיידי, אבל התוצאות הן יפות ותהליך הטיפול מלמד את החולה כיצד להתמודד עם המחלה בעצמו. לגבי קרישיות יתר של הדם, יש לבדוק זאת על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן להתאים למטופל תזונה אישית וצמחי מרפא המסייעים באיזון קרישיות הדם בצורה טבעית. אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה