גמילה מעישון בדרך טבעית?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/03/2011 | 15:45 | מאת: שימי

שלום אילן היקר, קראתי איפה שהוא שעזרת למישהו להיגמל מעישון - אתה מטפל גם בזה? הכל טבעי? זה עוזר? אני ניסיתי הרבה דברים,וקראתי שלמישהו עזרת

שימי שלום רב, מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים שניסו להפסיק לעשן בשיטות שונות, ניתן בהחלט לסייע לך במטרתך להפסיק לעשן ויפה שעה אחת קודם כיוון שלעישון סכנות רבות וחלקן נראות רק לאחר תקופת עישון ממושכת ותופעות הלוואי הנן הרסניות ומסוכנות ללב ולמערכת הנשימה. אני ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שיש לבדוק גורמים נוספים לפני שאני נותן המלצות לטיפול הכוללות תזונה אישית וצמחי מרפא והומיאופטיה אשר פועלים מצוין ביחד ומשפרים את היכולת הפיזית והנפשית להפסיק לעשן תוך זמן קצר וללא תופעות לוואי מיותרות. ההומיאופטיה מסייעת בעיקר להפסיק את הצורך הפיזי בניקוטין וגם את הצורך הנפשי בעישון בצורה טבעית והתוצאות מצוינות, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה