מאקה-

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/05/2007 | 21:46 | מאת: הדס

איך קובעים את המינון ביום ולכמה זמן יש להשתמש בכמוסות?האם צריך להתייעץ עם הרופא משפחה לפני נטילת כדור זה ?

21/05/2007 | 21:57 | מאת: הדס

והיכן ניתן לרכוש אותו ?

שלום הדס, המינון של צמח המאקה הוא כדור אחד ליום לחיזוק באופן קבוע אפילו לתקופה של מספר חודשים (רצוי לעשות הפסקות מדי שבוע של יום-יומיים). כדי לחזק עוד יותר במצבי חולשה ועייפות או לשיפור הפוריות והפריון ניתן לקחת עד שלושה כדורים ליום (לא בערב כי הצמח מעט מעורר). ניתן להתייעץ עם רופא או בעל מקצוע רפואי אחר כגון רוקח. המקרים היחידים שלא מומלץ לקחת את צמח המאקה הם: במקרה של סרטן השד או רקע לסרטן ממקור הורמונלי כגון סרטן הפרוסטטה או אנדומטריוזיס אצל נשים. בכל מקרה אחר ניתן לקחת את הצמח והוא עובד בצורה נהדרת ועם תוצאות מצויינות מנסיון של הרבה פציינטים שמאוד ממליצים על הצמח. ניתן לרכוש אותו ברוב בתי המרקחת המובילים בארץ ובבתי טבע שונים, תוכלי לקרוא עוד על הצמח האתר: www.alchymists.com בהצלחה וחג שבועות שמח!

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה