טיפול באמצעות MMS

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/10/2010 | 09:10 | מאת: ענבל שגב

שלום רב, אודה לחוות דעתך בעניין טיפול באמצעות : MMS-Miracle Mineral Supplement + Citric acid לטיפול במחלת הסרטן,לניקוי הגוף וכטיפול מונע . בברכה, ענבל

ענבל שלום, לפי מחקרים שקראתי בנושא ה-MMS הדעות הן חלוקות כיוון שה-FDA האמריקאי שולל את השימוש במוצר הנ"ל בגלל שאין די מידע בנוגע להשפעות עתידיות של החומר הפעיל(חמצן כלורי - שהוא חומר כימי) ולכן כדי לא לקחת סיכון מיותר הוא הורד מהמדפים בארה"ב. לפי מחקרים אחרים יש הטוענים כי המוצר מצוין ומונע 95% מהמחלות המערביות כולל טיפול בהרבה מחלות כרוניות. ייתכן והמוצר הוא טוב אך אני מעדיף להסתמך על בדיקות מעבדה ועל תוצאות המחקרים המדעיים ולאו דווקא על פירסומים אישיים ולא מבוססים מדעית. מנסיוני העשיר עם צמחי מרפא, ניתן בהחלט לסייע ל-95: מהמחלות המערביות על ידי תזונה נכונה ושילוב חכם של פורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר הוכחו מחקרית ומדעית ואף נמצאות בשימוש שנים רבות עם תוצאות מצוינות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה