נטילת ציפרלקס יחד עם תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/10/2010 | 06:38 | מאת: לימור

בוקר טוב אילן, אני בת 43 ונוטלת ציפרלקס כבר כמה שנים, אני לוקחת גם אומגה 3 במקביל, ורוצה להתחיל לקחת סידן+ויטמין די למניעה, שאלה ראשונה אם אפשר לקחת הכול יחד? ובנוסף האם יש צורך בנטילת סידן כתוסף למניעה למרות שהבדיקות בסדר? תודה ויום נפלא

לימור שלום רב, אין מניעה לשלב את התרופה עם הויטמינים. לגבי תוסף סידן אני ממליץ לך על משקה סידן המכיל סידן, ויטמין D, מגנזיום ואבץ המשפרים מאוד את ספיגת הסידן בגוף והעיקר זהו מוצר טבעי וללא תופעות לוואי כמו עצירות או כאבי בטן. ישנן חברות רבות וטובות בשוק אך מה שחשוב שהמוצר יהיה טבעי וללא חומרים משמרים. יש לקחת כף אחת ליום וניתן למהול בכוס מים או מיץ לאחר הארוחה. בדרך כלל ספיגת הסידן אינה אופטימלית בגוף ולכן מומלץ לשלב אותו כתוסף תזונה, אך חשוב ללעשות זאת תחת פיקוח רפואי כדי לקבוע את המינון הנחוץ לך. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה