כאבי שרירים מאימון אירובי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/03/2007 | 00:13 | מאת: נטי

שלום רב, אני מתאמנת באופן קבוע בחדר כושר וכן עובדת שעות ארוכות בתנוחת ישיבה מול מחשב ולאחרונה אני חשה בכאבי גב, צוואר ושרירים. ניסיתי וולטרן אבל הריח חזק וההשפעה לא כל כך.... האם אתה מכיר משהו יותר טוב? או לחילופין האם אתה ממליץ תנוחת ישיבה שונה או כסא אורטופדי? תודה וחג פורים שמח.

בוקר טוב נטי, חשוב מאוד לשים לב לצורת האימון, למשך האימון, ליציבה וביצוע נכון של התרגילים בחדר הכושר. כדאי להתייעץ במאמן כושר במהלך האימון, שכן כאשר מבצעים בצורה נכונה ובריאה את המאמץ לא בהכרח חשים בכאב שרירים. אני מאוד ממליץ על ג'ל טבעי להפגת כאב השרירים הקיים ולהפחתת הדלקתיות, לדוגמא: ג'ל על בסיס קמפור, מנטול, אוניה דה גאטו ו-MSM הנועד להקל על כאבי פרקים. הג'ל נקרא אמאזון ג'ל ויש לו תוצאות מצוינות הן בהפחתת הדלקת בשרירים והן בהפגה מהירה של כאב שרירים ופרקים. אןי לו ריח חזק כמו לוולטרן והוא עובד בצורה מהירה ביותר ובטוח לשימוש. בהצלחה וחג שמח.

05/03/2007 | 19:12 | מאת: נטי

תודה על תגובתך המהירה, רכשתי את הג'ל ואכן אין לו ריח חזק. אני מבטיחה לעדכן בהמשך אם אכן עזר לכאבים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה