ליפיטור - 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/10/2010 | 22:41 | מאת: מאי

התחלתי לקחת את הכדורים הנ"ל לפני יומיים ומאז מאבדת שיווי משקל האם יתכן שזה מהכדורים הנ"ל? אשמח לתגובה

מאי שלום רב, ייתכן והתופעות שאת מציינת נובעות מהכדור החדש אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל כדי שיבדוק זאת ביסודיות. כמו כן, ניתן בהחלט לסייע באיזון רמות הכולסטרול בגוף על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר משפרים אתשריפת השומנים והורדת הכולסטרול "הרע" כמו גם העלאת הכולסטרול "הטוב", אשמח לעמוד לרשותך, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה