שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעתך לגביי ''חליטת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/10/2010 | 15:37 | מאת: שי

ולריאן'' 1. מה דעתך הכללית בקשר לחליטת ''ולריאן''? 2. האם ישנה התנגשות בין נטילת ''דרלין'' 10 מ''ג להורדת קצב הלב לבין החליטנ הנ''ל? תודה

שי שלום רב, מנסיוני עם הרבה מטופלים שמלצתי להם על הצמח בשילוב עם צמחי מרפא נוספים להרגעה, הולריאן הוא צמח מצוין אשר פועל מהר במקרים של מתח וסטרס ומסייע רבות גם בהרגעה וגם בשינה, אך אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ נטורופטי כיוון שיש לו אינטראקציה עם תרופות (תרופות הרגעה ושינה ועוד), ולא לכל אחד הוא מתאים, לכן מומלץ להגיע לקליניקה בכדי לקבל פורמולה טבעית באופן אישי ולמנוע תופעות לוואי בעתיד. אין מניעה לשלב את הולריאן עם הדרלין, אך את הדרלין מומלץ לקחת לאחר הארוחה ואת הצמח לוקחים לפני האוכל, שבוע טוב ובריא, אילן.

05/10/2010 | 15:24 | מאת: שי

1. היכן הקלינקה נמצאת? 2. החליטה ממכרת?? 3. הגוף יוצר תלות בכדור ''דרלין''- למשל אחרי שהשפעת התרופה בגוף מסתיימת (כ6 שעות אצלי) אז הדופק קצת קופץ יותר ממה שהוא היה לפני נטילת הכדור. איך נגמלים מהכדור הנ''ל במינימום סיכונים ותופעות לוואי?? תודה(-:

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה