סרוקסט וסרוקוול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/09/2010 | 21:54 | מאת: ששון

אני לוקח 8 שנים סרוקסט במינון 35 מ"ג,בשל חוסר שביעות רצון מהתרופה ברצוני לנסות את סרוקוול במינון 50 מ"ג לטיפול בדיכאון. האם קיימת התנגשות בין שתי התרופות ולכן עלי להפסיק את הסרוקוסט לפני התחלת טיפול בסרוקוול,או שניתן ליטול את שתי התרופות במקביל.

ששון שלום רב, לא מומלץ לשלב בין הסרוקסט ובין הסורקוול כיוון שישנה אינטראקציה ביניהן אשר עלולה לגרום לירידה בתפקוד מערכת העצבים המרכזית ולהגברת הפעילות של התרופות ובכך להשפיע על תפקוד מערכת הנשימה. אני ממליץ להיוועץ ברופא המטפל לפני שאתה עושה שינוי בטיפול, שנה טובה ובריאה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה