שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/07/2010 | 19:24 | מאת: ערן

הובחנתי כמי שסובל מהתקפות חרדה קיבלתי מרשם לציפרלקס אך אני מעדיף חומרים טבעיים בחנות הטבע המליצו לי על דיפרסון או על SEM בשילוב B-REST מהי המלצתך ??? לציין כי לפניי חודשיים סבלתי מורטיגו ועדיין סובל מחוסר איזון ולכן לוקח אגיסרק כמו כן יש לי G6PD ורגישות ללקטוז

ערן שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית, אך לשם כך יש להגיע לקליניקה כיוון שדרוש איבחון מדויק של מצבך הפיזי והנפשי וזאת ניתן לעשות רק ביעוץ אישי. לאחר האיבחון ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית ופורמולות יעודיות של צמחי מרפא אשר מתאימות לך לפי המבנה המולד שלך ואשר מסייעות רבות בחיזוק האנרגיה הפיזית והנפשית כאחד. הפורמולות שציינת(דיפרסון) עשויות לסייע לך אך אני ממליץ על התאמה אישית לכל מטופל כדי לבדוק מה הסיבה לחרדות ורק על ידי התאמה אישית ניתן לפתור זאת מהבסיס, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה