כוח גברא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/05/2010 | 13:05 | מאת: הילה

שלום ברצוני להתייעץ איתך אני מעונינית לעלות את החשק המיני של בעלי המליצו לי על צמח מרפא ששמו ויוהימבה ובנוסף המליצו לי גם על מאקה. אני מעונינית רק משהו טבעי ולא כימי אך לא מצליחה למצוא את הצמחים הללו בחניות הטבע האם תוכל להמליץ לי על משהו שיעורר אותו במיטה(כולל זקפה)

הילה שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לבעלך בחיזוק בכושר המיני, אך יש לבדוק דברים נוספים לפני כן על ידי איבחון מדויק של מצבו הפיזי והנפשי ובעיקר שינויים הורמונליים(ירידה בטסטוסטרון ומינרלים חשובים לפעילות המינית). הייתי ממליץ לו להגיע לאיבחון אירידיולוגי ועל ידי כך ניתן יהיה להתאים לו את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא החיוניים לפעילות הגברית באופן אישי, כיוון שלכל אדם יכולות להיות סיבות שונות לתופעה זו ולכן על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה ניתן להתאים את הטיפול במדויק בכדי שזה יצליח לאורך זמן. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך כעזרה ראשונה לתת לו טיפות טבעיות הנקראות "גבר-און" של חב' טינקטורה טק. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה למשך כחודש, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה