Q10-איפה קונים בזול בפ"ת/הוד השרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/05/2010 | 10:29 | מאת: אלי

ומה המינון המומלץ גיל 55 עם עודף משקל 20 ק"ג אמרו גם שאי אפשר למדוד חוסר בגוף באינזים זה,האמנם? תודה

אלי שלום רב, בדרך כלל לא נהוג למדוד את ערכי האנזים בדם אך הוא חיוני ביותר להרבה מאוד תהליכים שונים בגוף ובעיקר כאנטי אוקסידנט חזק ביותר. ניתן להשיגו בכל בית מרקחת טבעוני ובתי טבע ויש להשוות מחירים כיוון שההבדלים הם משמעותיים הין החברות השונות. אני ממליץ לך על 60 מ"ג פעמיים ביום לאחר הארוחה. קו?אנזים Q10 הוא בשימוש בין השאר למחלות לב, יתר לחץ דם וכו'. אך אנשים הסובלים מרמות כולסטרול גבוהות ונוטלים תרופה קונבנציונלית מסוג הסטטינים , תרופה זו עלולה להוריד את רמות קו?אנזים Q10. ע"כ ההמלצה לעיתים לתת קו?אנזים Q10לאלו הנוטלים סטטינים. מעבר לכך, הטיפול בויסות רמות כולסטרול ובעודף משקל מורכב ומבוסס על שינוי תזונתי ואורח חיים, טיפול בצמחי מרפא ותוספי תזונה. על כן מומלץ לגשת לטיפול נטורופתי ע"מ להתאים לך טיפול אישי. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה