נוגד חרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/05/2010 | 16:25 | מאת: טליה

שלום רב, אני נוטלת סרקוול לדכאון עקב טראומה קשה- נוטלת גם סרטרלין להתקפי פניקה. הסרטרלין מבטל אמנם את התקפי הפניקה אבל גם כל סממן אחר של רגש והתחושה היא איומה ומפחידה של מוות בחיים. האם יש תחליף (אחד) טבעי נגד חרדה והתקפי פניקה? אני כבר ממש מיואשת.

טליה שלום רב, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי אשר יסייע לך רבות בהתאמת תזונה אישית וצמחי מרפא לחיזוק המחזור הנפשי ולשיפור מצב הרוח וללא כל תופעות לוואי, בתור עזרה ראשונה הייתי ממליץ לך לקחת טיפוןת טבעיות הנקראות סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק, יש לקחת 20 טיפות במצבי מתח לפחות 3 פעמים ביום, בלילה ניתן לקחת 30 טיפות לשינה, שבוע טוב ובריא, אילן.

13/05/2010 | 22:29 | מאת: טליה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה