אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/05/2010 | 08:35 | מאת: ורדה

לבתי בת ה-10.5 יש אלרגיה חמורה (תגובה אנפילקטית) לחלב ומוצריו מאז שהפסיקה לינוק בגיל שנה. האם מוכר לך טיפול להפחתת חומרת האלרגיה? יש לציין שזו האלרגיה היחידה שלה. הייתי שמחה למצוא טיפול שירפא את האלרגיה, אבל גם מצב בו לא תהיה סכנת חיים, יהיה שיפור משמעותי. תודה

ורדה שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בכל סוגי האלרגיות על ידי טיפול הומיאופטי מתאים. הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ הומיאופטי כדי שיבדוק את בתך ויתאים לה את הטיפול שמתאים לה באופן אישי, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה