פרמיקסון ועצירות/שלשול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/05/2010 | 14:06 | מאת: עמוס

האורולוג המליץ על פרמיקסון להקטנת הערמונית. עכשיו אני רואה בהתוויות שעלולה להיות בעיה של עצירות/שלשול. יש לי בעיות עם עצירות (ואני שולט בכך באמצעים תזונתיים). האם יש טעם לנסות? תוך כמה זמן אפשר להבחין בהשפעה על עצירות/שלשול? בתודה ובברכה, עמוס

עמוס שלום רב, הפרמיקסון , תרופה צמחית , מקטינה את הערמונית ועובדת נגד הדלקת שמלווה לרוב את הגדלת הערמונית. במידה והתופעות יופיעו ניתן להפסיק לקחתה ולאחר מכן, תוכל תמיד לשוב לקחתה. כמעט אין לה ת. לוואי, לפעמים מעט גזים בבטן. ניתן כמובן לקחת סיבים תזונתיים לפני תחילת הטיפול בפרמיקסון בכדי למנוע את תופעות הלוואי שייתכנו. אני ממליץ על מוצר הנקרא בנפיבר של חב' נוברטיס, לוקחים כף בכוס מים או משקה אחר לפני הארוחה ולאחר מכן עו 2 כוסות מים. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה