דלקת הלחמית,ועפעפים וכאב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/05/2010 | 10:57 | מאת: רוני

לאילן ללניקוב שלום רב מזה כחודשיים הנני עם דלקת עפעפים,לאחרונה אף נמסר לי שיש גם דלקת הלחמית.(התחיל כדלקת ויראלית)כל הטיפות,המשחות ותחליפי הדמעות ברגע שנגעו בעין גרמו לי לרגישות יתר.(צריבה עזה ולעיתים אי נוחות רבה בשינה.(רופא העינים שמטפל בי ציין שיש לי רגישות עזה בעינים וכרגע הנני ללא טיפול בהמלצת הרופא.לעיתים לכרגע יש לפעמים כאב בעין שמאל.גם עשיתי טיפול הומאפטי באחת מקופות החולים באמצעות פורמולה(אפיס מינון 30 סי שגרמה לי לאובר רגישות ונאלצתי להפסיק זאת לאחר כ 10 ימים.(השלב הבא בכל הקשור לדלקת עפעפים יכול להיות אנטיביוטיקה ל3 חודשים עם תופעות לואי במעי הדק)וגם ככה אני רגיש. אם כך מה מומלץ לעשות,האם יש פתרון יעיל לכך? אודה לעזרתך רוני

רוני שלום רב, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שחשוב לעשות איבחון מדויק של מצב הרקמות בגופך ועל ידי כך ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית שתסייע לטיפול בבעיות העיניים שלך. כמו כן, חשוב לעשות התאמה של צמחי מרפא באופן אישי כדי שהטיפול הטבעי לא יגרום לך לרגישות כמו ההומיאופטיה, בתור עזרה ראשונה, ניתן לטפטף טיפות הומיאופטיות(שלא אמורות לגרום לתופעות לוואי) הנקראות OCULOHEEL של חב' HEEL, טיפה אחת 3 פעמים ביום, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה