תרופה להורדת לחץ דם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/04/2010 | 07:35 | מאת: ריני

שלום היש תרופה שניתן להוסיף במקביל למפחית לח"ד ברפואה הקונבנציונלית? משהו טבעי? לח"ד הערך הגבוה 145 (סוכר ושומנים בדם ללא חריגות ) תודה

ריני שלום רב, ניתן בהחלט לסייע בשמירה על לחץ דם תקין לכל אורך החודש על ידי התאמה מדויקת של תזונה אישית ופורמולות ייחודיות של צמחי מרפא, אך יש לעשות זאת בקליניקה כיוון שחשוב לבדוק אינטראקציות בין תרופות לצמחי המרפא, כדי למנוע נזק מיותר וזאת עושים על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק בקליניקה, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך. בכל מקרה, בתור עזרה ראשונה ניתן לקחת פורמולה טבעית הנקראת 80\120 של חב' טינקטורה טק. ניתן לקחת בכמוסות(2 ליום) או בטיפות(20 טיפות פעמיים ביום) בקצת מים לפני הארוחה, שבת נהדרת וחג פסח שמח, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה