ג'ל הביוטין או תחליפים אחרים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/03/2010 | 15:16 | מאת: א.פ.

שלום אילן בחיפוש באינטרנט לא מצאתי מישהו שיש לו בסטוק ג'ל BIOTENE. אודה לך מאוד אם אתה יודע על מישהו, או על הצעה של משהו טוב אחר.

א.פ. שלום רב, ככל הנראה לא מייבאים כיום את הביוטן לארץ וניתן להשיגו רק בחו"ל. בכל מקרה, בקישור הבא ישנו מוצר דומה המספק לחות לפה לארוך כל היום אך הוא קיים רק בחו"ל: http://cgi.ebay.ph/Dry-Mouth-Gel-Keep-Your-Mouth-Moist-up-4-hours-GC-/220547222795 המוצר נקרא GC DRY MOUTH GEL ולמיטב ידיעתי הוא עשוי להוות תחליף טוב לביוטן, בהצלחה וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה