סבון נוזלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/02/2010 | 19:30 | מאת: אלונה

שלום, האם ניתן להשתמש בשטיפה וגינלית פנימית בסבון נוזלי עץ התה של ד"ר ברונר (נגד קנדידה)? ואם כן האם להשאיר זמן מה או מיד לשטוף במיים? איזה כמוסות מומלצות נגד קנדידה? תודה על תשובתך

אלונה שלום רב, פטרת קנדידה מתרבה על מצע של סוכרים ושמרים. המקור שלה במעיים ואז יכולה להתפרץ למקומות שונים בגוף כמו וגינה. התפרצות הפטרייה בוגינה מצביעה על אי אזון בפלורה של המעי. במצב זה אין לאכול שום סוג של סוכרים (סוכר לבן, סוכר חום, לתת, אלכוהול , דבש וכו'). במקביל רצוי ליטול פורמולה של חיידקים טובים שניתן להשיג בכל בית טבע. * שטיפה וגינלית בתוספת טיפות בודדות של "שמן עץ התה" (ניתן לרכוש בכל בית מרקחת וחנות טבע)+ חומץ תפוחים 5%. ניתן לשלב גם כמוסות וגינליות של "אסידופילוס" - חיידקים ידידותיים. * להקלה במצבי גרד והפרשות - להניח בתחתונים עלה כרוב שטוף היטב (יבש) בתור תחתונית. אני ממליץ לך גם על פורמולה טבעית של צמחי מרפא הנקראת חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק לחיזוק מערכת החיסון ולטיפול בקנדידה. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה לטיפול. למניעה לוקחים פעם ביום. לסיכום, אורח חיים נכון ותזונה מאוזנת על ידי התאמה אישית של נטורופט מומחה יגרמו למיגור פטריה קיימת, ומניעת חזרתה. שבוע טוב ובריא ופורים שמח! אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה