דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/02/2010 | 13:42 | מאת: שיפרה

יש לי בעיה של דלקת בדרכי השתן שכל הזמן חוזרת. מה ניתן לעשות? הבנתי שיש גם צמחים שניתן לשתות בבית?

שיפרה שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בדלקות כרוניות בדרכי השתן בצורה טבעית אשר גם מונעת את הישנות הדלקות בעתיד. אני ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שיש לאבחן במדוייק את הסיבה לדלקות אלו ולהתאים לך תזונה ייחודית באופן אישי, ככל הנראה חולשה של מערכת החיסון אך ייתכן ויש לחזק מערכות נוספות אצלך ואת זה ניתן לאבחן רק בקליניקה על ידי ציוד מתאים. בתור עזרה ראשונה, אני ממליץ לך לקחת כדורי אצידופילוס, כדור אחד פעמיים ביום. ישנה פורמולה מצויינת הנקראת חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק, יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים לטיפול בקצת מים. למניעה לוקחים 20 טיפות פעם ביום. אשמח לעמוד לרשותך, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה