כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/02/2010 | 09:30 | מאת: ראובן

מה ניתן לעשות עם כאבי שרירים שנובעים מנטילת סטטינים להורדת כולסטרול גבוה?

ראובן שלום רב, בעיית כאבי השרירים בעת נטילת סטטינים להורדת הכולסטרול היא בעיה נפוצה ומוכרת היטב גם בספרות המקצועית ותוכל לקרוא על כך עוד הרבה באינטרנט, אני ממליץ לך להיכנס לאתרים מקצועיים כמו: www.pubmed.com המיועד לרופאים ולרוקחים. ניתן בהחלט לטפל בכאבים ואף למנוע אותם בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אך יש לעשות זאת על ידי יעוץ אישי אצל נטורופט המומחה לכך, כיוון שיש לוודא שאין אינטראקציה בין תרופתית, ולהתאים תזונה וצמחי מרפא באופן אישי לפי הצרכים של המטופל, אשמח לעמוד לרשותך, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

17/02/2010 | 11:17 | מאת: תיקי

הנה כתבה שפורסמה לפני כמה ימים בוואלה והיא מדברת על הבעיה שלך... http://pirsumi.walla.co.il/?w=//1643029

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה