חיזוקים לגוף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/02/2010 | 22:59 | מאת: עדי

אני אדם שעושה המון פעילות גופנית ורציתי טיפים איך אפשר לחזק את הגוף ברפואה משלימה?

02/02/2010 | 09:58 | מאת: גונן

האם אתה מתכוון לתוספי מזון? ויטמינים?

עדי שלום רב, צמחי המרפא העיקריים, לשיפור יכולות הגוף בזמן מאמץ, הינם אלו, הידועים ביכולותיהם להגביר את יכולת עמידותו של הגוף להתמודד עם מצבים שונים, כגון סטרס, מחלה, פעילות גופנית, תשישות וכדומה. שיטת פעולתם של צמחי המרפא האלו היא בעיקרה הגנה על בלוטת האדרנל, אך גם וויסות של מערכות נוספות בגוף. תפקידה של בלוטת האדרנל הוא לשחרר הורמונים וסטרואידים שונים, המשמשים את הגוף במצבי סטרס, פיזי ונפשי. צמחי מרפא אלו מונעים את המשך ייצורם של ההורמונים והסטרואידים האלו ואת ההשפעות השליליות שלהם. בנוסף, הם מפחיתים או מונעים את ההתדרדרות בתפקוד ההורמונאלי ושל מערכת החיסון, משפרים את יכולת הריכוז והזיכרון, משפרים את מצב הרוח ומחזירים את יכולת הייצור והשימוש באנרגיה, למצב תקין ובכך, תורמים לשיפור התפקוד הפיזי של הגוף, היכולות הפיזיות והנפשיות שלו ולמניעת התדרדרותן של מערכות שונות בגוף (כגון מערכות החיסון, ההורמונאלית, העצבים, העיכול וכדומה). אני ממליץ מאוד על פורמולה טבעית המכילה צמחי מרפא הנקראת: מולטי ויטמין צמחי בתמצית טבעית, יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום להחזרת האנרגיה הטבעית של הגוף, לחיזוק כללי אני ממליץ על פורמולה של אותה החברה הנקראת מולטי מגה פרוטקטור אשר מחזקת את הגוף מבחינה פיזית ונפשית לאחר מאמץ ופעילות גופנית. הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה המכילה את כל הויטמינים והמינרלים החיוניים לגופך ובעיקר למי שעושה שפעילות גופנית רבה. כמו כן, הנטורופט יתאים לך צמחי מרפא ייחודיים למטרת חיזוק פיזי ואנרגטי שיתאימו לך באופן אישי, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה