חרדות ודיכאון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/01/2010 | 12:26 | מאת: עידית

אני סובלת מחרדות ודיכאון מיזה 5 שנים אני מקבלת ציפרלקס 20 מ"ל מירו חצי כדור וקסנגיס 0.5 פעמיים ביום ועדיין אני עצבנית וחלשה האם יש תרופה טבעית להרגעה שלא תחליש אותי?

עידית שלום רב, כמובן שישנו פתרון טבעי ומהיר להרגעה וללא כל תופעות לוואי. ניתן לשלב את צמחי המרפא עם התרופות ובהדרגה ובאישור הרופא כמובן ניתן יהיה להמשיך עם צמחי המרפא. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול הטבעי פורמולה מצויינת הנקראת סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. לשינה טובה ורגועה לוקחים 30 טיפות בלילה לפני השינה. כדי לחזק את ההשפעה המרגיעה ניתן ומומלץ לשלב טיפות הומיאופטיות הנקראות R-14 של דר. רקווג. לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. אני ממליץ לך גם לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה החזןבה מאוד לאיזון המחזור הנפשי כמו גם פרמולות ייחודיות של צמחי מרפא באופן אישי, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה