רמוטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/01/2010 | 15:06 | מאת: לימור

תודה על התשובה המפורטת אך אני לא מבינה את עניין החשיפה לשמש לא נאמר לי כלום על כך אני מסתובבת במהלך היום בחוץ מזה אני אמורה להימנע?? זה יכול לגרום לנזק? דבר שני מה עם ה DATIF לו יש תופעות לוואי?? האם משהו מהם או השילוב של שניהם יכול לגרום לעליית לחץ דם??

לימור שלום רב, תופעות הלוואי הנ"ל הינן נדירות ביותר ולכן אין לך מה לחשוש מהן, בכל מקרה ניתן למרוח קרם הגנה אם אכן הן קורות. לגבי ה-DATIF, אין כל תופעות לוואי. השילוב של שניהן לא אמור לגרום לעליית לחץ הדם או לתופעות אחרות, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה, מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה