מעי רגיז ====קנדיד אמזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/11/2009 | 17:47 | מאת: מוריס

שלום רב !!! ברצוני לשאול באם אתה מכיר מוצר בשם קנדיד אמזון ? ובאם שימוש בו יכול לעזור לי בבעית מעי רגיז . תודה מראש

מוריס שלום רב, למיטב ידיעתי המוצר הנ"ל עשוי לשפר את המצב במקרה של דלקות כרוניות בדרכי השתן אך בקשר למעי רגיז אני ממליץ לעבור טיפול נטורופטי אצל נטורופט מומחה שיתאים לך תזונה נכונה החשובה ביותר לטיפול בבעיות עיכול מסוג זה ואשר מסייעת רבות להרגעת מערכת העיכול. כמו כן, חשוב להתאים באופן אישי פורמולה טבעית לפי צרכי כל מטופל ובכדי שלא יהיו אינטראקציות בין הצמחים לתרופות הקבועות, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה