תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/11/2009 | 09:45 | מאת: רותי

אני אחרי 3 ניתוחי סרטן בצוואר ובלשוןScc, כולל אירביטוקס והקרנות. סיימתי לפני שנה. מבקשת עצה לתוסף כלשהו להעלות את רמת החיסון שלי. בדיקות הדם מראות על סף אנמיה. מטופלת כרגע בדיקור ובעיסוי טווינה שעוזר מאוד.

רותי שלום רב, לפי דעתי כדאי שתפני ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה ומחזקת כמו גם צמחי מרפא המחזקים את מערכת החיסון ומחזירים לגוף את החיוניות והאנרגיה אשר את זקוקה לה. יש לבדוק אילו ויטמינים ומינרלים חסרים לך ולהשלימם וזאת על ידי איבחון אישי, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה