פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/04/2007 | 00:06 | מאת: מישהי

שלום, רציתי בבקשה לדעת אם יש אולי תוספי תזונה או כדורים שניתן לקחת המסייעים בהבהרת פיגמנטציה בעור הפנים? ואם כן, מה שמם? לפי מה שידוע לי-בבעיות עור מומלץ לשלב טיפול חיצוני ופנימי. מבחינה חיצונית, אני מטפלת ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לסייע להחלמה גם מבחינה פנימית. אודה לך אם תוכל להשיב בהקדם האפשרי. תודה מראש (-:

שלום רב, ישנו קרם מצויין על בסיס טבעי שניתן להכין בבית מרקחת נטורופטי המתמחה בהכנות מסוג זה על בסיס טבעי, הוא מכיל קרם בסיס ותמצית צמח שוש קרח (LIQUIRITZIA), בריכוז גבוה והוא מסייע מאוד בהבהרת כתמים ופיגמנטציה. כמו כן ניתן לשלב תזונה מתאימה לך ביחד עם ויטמינים ומינרלים לחידוש תאי העור. אשמח לעמוד לרשותך, ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה