להימנע מכימיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/10/2009 | 15:08 | מאת: רונן

שלום רב. אני בן 65.5, בעל מבנה רחב, ספורטאי לשעבר...(גובה -1.70 / משקל 82 ),עובד כמורה. לחץ דם (150/85)וגם לפעמים-(140/80), בדיקות דם = סכרת(127.3)-(A1C-6.1),כולסטרול 224.2 -(HDL= 43 /LDL 156), קריאטין קינסה-308. ויטמין D 20.6 . טסטוסטרון חופשי - 21.28 - (הטסטוסטרון -14.77 בתוך הנורמל.). כל יתר התוצאות של הבדיקה, "בתוך הסוגריים" של הנורמל. הרופא בקופ"ח רוצה לתת לי כל מיני כדורים, (סטטינים, גלוקופג', סילריל) ואני מאד מאד(!) לא מעוניין להתחיל עכשיו עם תרופות שמהן התנזרתי ב 40 השנים האחרונות והשתמשתי, במקרים הבודדים מאד, שהייתי צריך, רק בתוספים טבעיים ובתרופות טבעיות לשיפור שפעת וכדו'. אודה לך מאד אם תוכל לכוון אותי לשיפור הממצאים הנ"ל, ללא התרופות הכימיות. בתודה - רונן.

רונן שלום, ראשית כל אני שמח על שפנית אלי לפני שהתחלת עם התרופות, שכן ניתן בהחלט לטפל בנושאים שציינת בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי והכי חשוב למנוע את המחלות על ידי שינוי תזונתי וצמחי מרפא. אני ממליץ מאוד על כמוסות שמן פישתן(1000מ"ג), כדור אחד 3 פעמים ביום להורדת הכולסטורל והשומנים ולאיזון הסוכר בדם. כמו כן, ישנה פורמולה מצויינת של חב' טינקטורה טק הנקראת 180/120, אשר מסייעת רבות באיזון לחץ הדם ובהרגעה כללית. בכל מקרה, אני ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה שיתאים לך תפריט תזונתי אישי בשילוב צמחי מרפא המתאימים לך ולמטרותיך, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

21/10/2009 | 09:55 | מאת: רונן

תודה על תשובתך המהירה. האם יתכן שחסר הטסטוסטרון גורם לכל הנפילות הנ"ל? התזונה שלי כוללת, מעט תה, נס קפה,הרבה מים ו"דיאט חמוציות". הרבה ירקות (ללא מלח אלא עם רוטב סויה "לימה" אורגני), מעט פסטה(דורום) ומעט פחמימות בעיקר מקמח מלא ומלחם קל. האם בנוסף למרשם שנתת לי, יש פתרון לטסטוסטרון? בתודה - רונן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה