חסימת דרכי דמעות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/10/2009 | 08:19 | מאת: לי

האם יש דרך אחרת מלבד ניתוח לחסימת דרכי הדמעות בתי בת שנה ושלוש צריכה לעבור ניתוח אני מאוד מפחדת מההרדמה אשמת לדעת האם יש דרך אחרת לנסות לפתור את הבעיה ( החסימה היא מלידה )

לי שלום רב, כפי שאני תמיד אומר וגם כעת מומלץ להתייעץ עם נטורופט מומחה או הומיאופט אשר יש לו נסיון רב בטיפול בילדים לפני שרצים לניתוח, כיוון שברוב המקרים הניתוח מיותר ועל ידי תרופות טבעיות מתאימות ניתן לפתור את הבעיה. ישנם רופאים הומיאופטים רבים וטובים ואם תרצי אשמח להמליץ לך על אחדים מהם, תוכלי ליצור עמי קשר במרפאה. שבוע טוב ובריא, אילן.

18/10/2009 | 13:19 | מאת: לי

אשמח לקבל את הטלפונים שלהם או שלך על מנת ליצור קשר תודה מראש

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה