טיפול מקביל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/10/2009 | 13:19 | מאת: סתווית

האם טיפול במקביל בקנדידה בבליעה של תמצית זרעי אשכוליות וכמוסות שמן אורגנו יכולה להועיל או לגרוע? האם לבלוע אותם בסמוך או לחכות ביניהם? האם 'קנדידה קליר' מייתרת את נטילת שני התוספים הללו? תודה מראש על תשובתך.

סתווית שלום רב, ניתן לשלב את 2 התוספים הנ"ל ביחד ואין צורך להפריד בין נטילתם. אם את לוקחת את הקנדידה קליר אין צורך ליטול אותם במקביל כיוון שהם עושים את אותה הפעילות ולכן תוכלי לבחור ביניהם מה שיותר מתאים לך. לדעתי הפורמולה(קנדידה קליר) טובה וחזקה יותר. שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה