תדירות החלפת תרופה הומופאטית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/10/2009 | 08:10 | מאת: מיכל

יש לי ילד בן 4 וחצי שאובחן כסובל מהפרעות קשב וריכוז ברמה קלה עד בינונית כרגע אין צורך בטיפול תרופתי. מכיון שהילד סובל מאוד במסגרת הגן ולא פעם הצוות בגן הרים ידים החלטנו לנסות טיפול הומופאטי טיפול ראשוני היה חד פעמי שלא הועיל לאחר מכן קיבל תרופה על בסיס יומי שעבדה נפלא למשך כחודש,לאחר מכן הוחלף מינון לאותה תרופה אל ללא תוצאות ולפני כחודש שוב תרופה חד פעמית אך ללא כל תוצאות. השאלה שלי האם התחלופה בתקופה של כחצי שנה לא מהירה מידי כי אני די מיואשת ומרגישה שהילד הוא שפן נסיון. רציתי גם לדעת האם אתה מכיר ריכוזונ טק ומה דעתך. אשמח לתשובה מיכל :הודעה

מיכל שלום רב, הנושא מוכר וידוע וטוב שאת חושבת על תרופות טבעיות, אשר לדעתי עובדות טוב לפחות כמו התרופות הרגילות אם לא יותר בגלל שאין להן תופעות לוואי לטווח ארוך. קודם כל, אין צורך להתייאש כיוון שיש פתרון למצב גם בצורה טבעית. אני ממליץ לך על טיפות טבעיות הנקרות דרקוני A.D של חב' פרמהסין, ניתן לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים או מיץ והן מצויינות להרגעה ושיפור הריכוז והזיכרון ובלי התמכרות או תופעות לוואי. כמו כן, אני מאוד ממליץ לך לפנות למטפל טבעי המומחה בשיטת מח אחד או דמיון מודרך אשר עוזרים רבות לילדים בצורה טבעית. גם ריכוזון טק הוא מצויין, תוכלי לנסות מה שעובד הכי טוב והעיקר שזה מצמחי מרפא וללא תופעות לוואי, בהצלחה וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה