אוניה דה גאטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/09/2009 | 07:20 | מאת: דפנה

שלום ותודה מראש אוניה דה גאטו פורטה. 1- האם ילדי גן וביה"ס {גילאי 4-7} יכולים לקחת למניעת השפעת וכמה טיפות?? 2- שתי בנותי {22,38} טסות לארה"ב. האם לקחת את הטיפול הנ"ל מה יכול לעזור לי לזיכרון? {בת 60, עובדת הוראה,} הייתי אצל נוירולוגית. שלחה לeeg--ו ct .יש גם הרגשה של חוסר קשב. דפנה

דפנה שלום רב, ניתן לקחת את הטיפות בגילאי 5 ומעלה - 5 טיפות ביום למניעה בקצת מים או מיץ. לטיפול 4 פעמים ביום. למבוגר 20 טיפות ביום למניעה ו-4 פעמים ביום לטיפול. לזיכרון ישנן פורמולות מצויינות אך כדאי שנטורופט יבדוק את הסיבה לכך(תזונה לקויה או חוסר מינרלים וחומצות אמינו חיוניות למוח) ויתאים צמחי מרפא באופן אישי, חג שמח ובריא, אילן ללבניקוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה