מתיח בגיד המפשעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/09/2009 | 10:30 | מאת: שושי

אני בת 63 לפני יומים החל לכאוב לי במפשעה אחרי התעמלות זה מקשה עלי ללכת הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שמתכתי גיד ולא נתנה לי שום דבר לעשות אבקש נוספת על מנת להקל עלי כי זה מקשה עלי בהליכה.

שושי שלום רב, תמיד יש מה לעשות ואני ממליץ לך למרוח קרם טבעי הנקרא נו דול של חב' נווה. יש למרוח 3-4 פעמים ביום תוך כדי עיסוי וחימום המקום, הוא מצויין נגד פציעות ספורט ומתיחות שרירים. כמו כן, תוכלי לשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל של חב היל, יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות בזמן כאב, למניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום, שבת נהדרת וחג שמח, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה