אנמיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/09/2009 | 10:09 | מאת: אנה

בעלי סובל מאנמיה (10) עקב דמומיפ מטחורים ופיסורה. הרופאה המליצה על ברזל. קנינו לפי המלצת הרוקח FERRIFOL שני כד' ביום ועכשיו הומלץ לו לשתות פעמיים ביום פלורדיקס ( 2X5) האם אפשר זה + זה? אם לא - האם עדיף פלורדיקס והמינון נכון?

אנה שלום רב, למניעת אנמיה וטיפול בחוסר ברזל מומלץ לקחת ברזל בצורה טבעית ולא כימית כיוון שספיגתו טובה יותר. כמו כן, מומלץ לשלב בפורמולה גם ויטמין C לשיפור הספיגה, ויטמין B12 וחומצה פולית. הפלורדיקס מצויין וניתן לקחת רק פלורדיקס במינון המצויין על האריזה למבוגר, חג שמח ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה