חסימת דרכי דמעות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/09/2009 | 19:40 | מאת: איגור

אילן שלום, אני בן 35, שנתיים סובל מדלקת כרונית בעיניים ושום טיפול תרופתי לא עזר עד כה. בפעם אחרונה אובחנה חסימת דרכי דמעות בעין אחת והומלץ ניתוח DCR. האם יש טיפול הומאופי מומלץ ויעיל לטיפול בחסימת דרכי דמעות. אודה על תשובתך.

איגור שלום רב, הייתי ממליץ לך על טיפות עיניים הומיאופטיות מצויינות הנקראות OCULOHEEL של חב' HEEL. יש לשים 2 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול, למניעה טיפה אחת 3 פעמים ביום. בכל מקרה, תוכל לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך צמחי מרפא באופן אישי, שבוע טוב וחג שמח! אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה