בחילות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/09/2009 | 11:06 | מאת: מיכל

שלום רציתי לשאול, בשנה האחרונה כשחם וכשאני נחה, אני מרגישה לעיתים קרובות בחילות מהחום, בעיקר בסופי שבוע, הדבר תמוה בעיני. ואני גם שותה די יפה. כל בדיקות הדם שלי טובות, אני בת 34. מה זה יכול להיות?

מיכל שלום, הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט שיבדוק את התזונה שלך כי ייתכן וחסרים לך ויטמינים ומינרלים ולכן את חשה בבחילות. בכל מקרה הייתי ממליץ לך על מוצר הומיאופטי מצויין הנקראט: COCCULINE של חב' BOIRON. יש לקחת טבליה אחת 3 פעמים ביום למציצה. בהצלחה ושבוע נפלא, אילן.

06/09/2009 | 19:43 | מאת: מיכל

לא הבנתי, למה המוצר הזה מיועד, ציינתי שבבדיקות הדם הכל היה תקין? תודה. ויש לי עוד שאלה, מה אני אמורה לעשות כשהחלק העליון של הראש מתחיל להקריח לי? ...

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה