משקה האינטרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/09/2009 | 10:48 | מאת: עדי

שלום! רציתי לדעת מה דעתך על משקה האינטרה? האם הוא יעיל באמת כמונע מחלות? האם הוא מתאים לכל אחד?

עדי שלום, למיטב ידיעתי משקה האינטרה מצויין לשתייה והוא מכיל 23 צמחים שונים בריכוזים נמוכים כך שהם לא נחשבים צמחי מרפא אלא בתור משקה מרענן ומנקה את מערכת העיכול אך כדי לקבל תוצאות חזקות יותר יש לקחת את צמחי המרפא באופן מרוכז ולא מדולל כמשקה. בכל מקרה למי שסובל מלחץ דם גבוה או בעיות בקרישת הדם או חומציות בקיבה לא מומלץ לשתות אותו, שבוע טוב ובריא, אילן.

05/09/2009 | 21:40 | מאת: עדי

תודה על התשובה! קראתי על המשקה ורשום שם שזה משקה שעובד על כל 8 מערכות של הגוף,תוסף תזונה, שמסייע בהזנת תאי הגוף ומספק חומרים מזינים צמחיים חיוביים,שאינם מצויים יותר במזון המודרני שלנו.כתוב שהאינטרה מספק תמציות צמחים אמינות:נוגדי חימצון,פלבונואידים,ליגנין,רב-סוכריים וחומרים מזינים אחרים,שזה עוזר באיזון וחיזוק מערכות הגוף. כתוב שזה מתאים לכל אחד וגם אפשר לקחת עם כל סוגי התרופות.האם להאמין לזה? ומדוע מי שסובל מלחץ דם גבוה או בעיות בקרישת הדם או חומציות בקיבה לא מומלץ לשתות? תודה, עדי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה