אנרג'י מאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/08/2009 | 20:59 | מאת: שרה

אני נוטלת באופן קבוע ליפיטור איזיטרול להורדת הכולסטרול , אספירין 100מ"ג יש לי מיומות וחוב\סר איזון הורמונלי. שאלתי האם זאת התרופה הנכונה שעלי לקחת והאם זה בטוח. בתודה שרה

שרה שלום רב, במקרה של צמח המאקה אני מעדיף להיות זהיר בכל הקשור בשינויים הורמונליים ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט המומחה בתחום אשר יבדוק את מצבך באופן אישי ויתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא שיפתרו לך גם את שאר הבעיות בצורה טבעית ובלי לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות. המאקה בטוח לשימוש אך יש להזהר עם הצמח במצבים מסויימים כגון שינויים הורמונליים(סרטן השד, הפרוסטטה וכדומה) ותמיד מומלץ להתייעץ עם מומחה בתחום הרפואה הטבעית, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה