צרופי תרופות ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/07/2009 | 22:53 | מאת: שירה

ערב טוב, אודה לך אם תייעץ לי איך ומתי ועם מה כדאי לקחת את הדברים הבאים, לפני כן אגיד לך שאני סוכרתית מאוזנת , מלבד אינסולין שאין לו שייכות לתרופות הללו אני צריכה ליטול- חצי כדור אלטרוקסין, סימבסטטין, כדור ברזל, ותוספים- קלציום, מגנזיום, לציטין, אומגה 3 וויטמין C. מה איך מתי ועם מה , שיהיה הכי אפקטבי? תודה רבה.

שירה שלום, את האלטרוקסין יש ליטול לפני ארוחת הבוקר. את הסימבסטטין שעה לפני השינה. את הברזל לאחר ארוחת הצהריים ובלי חלב או ביצים, עדיף עם מיץ פרי הדר לשיפור הספיגה או עם ויטמין C. את שאר התוספים תוכלי לחלק במשך היום לפי בחירתך העיקר שזה יהיה לאחר האוכל ואת הסידן בלי חלב. שבוע טוב ובריא, אילן.

29/07/2009 | 21:52 | מאת: שירה

רק עם הברזל שאמרו לי לקחת אותו על בטן ריקה, שעה או יותר לפני לקיחתו לא לאכול ושעתיים אחרי, זה הרבה שעות ללא אוכל וזה קשה לי גם מהקטע של הסוכרת, אם אני לוקחת אותו בערב עם הסימבסטטין, זה בסדר או לא? כי באמצע היום זה קצת קשה לי לא לאכול כמה שעות..... תודה לך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה