מספר שאלות בנוגע לקנדידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/07/2009 | 13:44 | מאת: רונית

שלום רב, לפני כשנתיים אובחנה אצלי קנדידה בציפורניים ונטורופטית מטעם חברת ביו-קר קבעה, לאור סימפטומים נוספים כי מדובר בקנדידה רב מערכתית.אז עשיתי "דיאטת קנדידה" בשילוב טיפול תרופתי של "ביו קר" ואז זה עזר כיום,חצי שנה לאחר לידה, חזרו הסימפטומים ביניהם: כאבי בטן (בעיקר בצד שמאל)וציפורניים במצב לא טוב (יש בהן מהמורות).שאלותיי: 1. האם אני יכולה שוב להניח כי מדובר בקנדידה רב מערכתית? 2. רכשתי "קנדיד אמזון" - האם יש לוקחת אותו בשילוב חומרים נוספים כגון אסידופולוס או שהוא מספיק בפני עצמו? 3. האם חובה לעשות דיאטה נטולת שמרים, סוכרים וקמח לבן, מונוסודיום ועוד? תודה

רונית שלום, כדי להחליט אם מדובר בקנדידה רב מערכתית יש לבדוק את כל המערכות בגוף ולראות אם באמת כך המצב. הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה ויבדוק אם יש לחזק מערכות אחרות כמו מערכת החיסון או הלימפה כדי למנוע מצבים כאלו בעתיד. את האמזון ניתן לקחת עם פרוביוטיקה. חלק חשוב מהטיפול זה התאמה של תזונה וצמחי מרפא ספציפיים למטרה שלך על ידי נטורופט מומחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה