הזעת יתר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/07/2009 | 15:39 | מאת: עדן

אני ילדה בת 14 ואני סובלת מהזעת יתר עשיתי את כל הבדיקות והכל תקין אני מזיעה גם בחורף ושדבריפ מפחידים אותי אני בעיקר מזיעה ברגליים ובידיים! יש לי תכשיר ששמו אנהידרול פורטה אני שמה אותו לפני השינה ובבוקר אני קמה ואני עדיין מזיעה מקווה שתחזיר לי תשובה

עדן שלום, הבעיה של הזעת יתר ידועה ומוכרת שנים ברפואה הטבעית וניתן לטפל בה על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא יחודיים, כמו המרווה והער האציל, למטרה זו. הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט שיוכל לסייע לך לפתור זאת על ידי טיפול טבעי. שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה