הורדת כולסטרול "רע"

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/07/2009 | 18:49 | מאת: לימור

שלום אילן, אני 5 ח' אחרי לידה (הפסקתי להניק ממש עכשיו) בבדיקות דם שערכתי התוצאות הראו רמות גבוהות של כולסטרול "רע", עד כדי כך שהרופא המליץ לטפל בכדורים. נפגשתי עם נטורופטית ויחד עם שינוי בתזונה רשמה תוספים אלו- מולטיויטמין "מקור החיים", ג'ארו דופילוס, קלינטוקס, פוליקול קומפלקס,גוגול ליפד וטוקוטריאנולס. זה לא יותר מדי תוספים? היא לא מכירה את צמח הקאיגואה- האם לא יותר נכון לטפל בכולסטרול בנטילת קאיגואה ולא בשלושת האחרונים שכתבתי? תודה מראש, לימור.

לימור שלום, התוספים שקיבלת מצויינים אך לגבי 3 האחרונים הייתי מחליף אותם בכמוסות שמן שפתן מרוכזות(1000מ"ג לכמוסה). יש לקחת עדור אחד 3 פעמים ביום לאחר הארוחה והכולסטרול יורד פלאים ומהר. יש לשלב גם תזונה נכונה ופעילות גופנית מתונה כמו ג'וגינג או שחיה. שבת נהדרת. אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה